• Pregled
 • Odaberite datum
 • U cijenu osigurano
 • Ponesite sa sobom
 • Recenzije
 • Pitanja i odgovori

Već nekoliko godina organiziramo terenska jahanja za iskusne jahače. Ploveći na leđima konja doživite bajkovite boje i mirise snježnih šuma i cvjetnih polja. Oni željni adrenalina mogu osjetiti vjetar u kosi galopirajući otvorenim ravnicama i proplancima. Nismo zaboravili ni početnike, za koje organiziramo jednako zanimljive, lagane šetnje.

U ponudi imamo i vikend program jahanja za početnike, gdje u tri dana možete bez ikakvih problema naučiti jahati. Za ovaj paket molimo vas da nam pošaljete upit koji se nalazi odmah do gumba REZERVIRAJ.

Napomena: boravak gostiju na imanju i samo jahanje je na osobnu odgovornost! Za jahanje je potrebna prethodna najava tj. rezervacija (minimalno dan ranije). Gostima koji dođu nenajavljeni ne možemo zajamčiti naše usluge.

Smještaj:
Na raspolaganju su dvije kućice, svaka ima dvije dvokrevetne i jednu jednokrevetnu sobu, mini kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i predsoblje. Ukupna veličina kućice je cca 70m2. Grijanje – peć na drva. Dodatno gosti mogu koristiti „veliku brvnaru“ sa roštiljem i ognjištem.

NAPOMENA: Ne primamo obroke za manje od 4 osobe. U tom slučaju gosti mogu sami pripremati obroke ili posjetiti obližnje restorane udaljene cca. 3km od farme.

 • Naziv određivanja cijena
  Početak
  Kraj
  Grupa (min-max)
  Cjenik
   
 • Naziv određivanja cijena Jahanje za početnike
  Početak
  Kraj
  1 - 4 dalje od mene
   
  Dostupna sjedala: 4

  Jahanje za početnike ( 1 - 4 dalje od mene ) 25.00 KM 0.00 KM /Osoba

  - +
 • Naziv određivanja cijena Terensko jahanje
  Početak
  Kraj
  1 - 8 dalje od mene
   
  Dostupna sjedala: 8

  Cijena po osobi ( 1 - 8 dalje od mene ) 30.00 KM 0.00 KM /Osoba

  - +

U cijenu je uključen vodič koji će biti stalno pokraj vas, bilo da ste početnik ili iskusan jahač.

Ako idete na terensko jahanje poželjno bi bilo da ponesete sa sobom bocu vode, kameru i(ili) aparat za slikanje, prikladnu odjeću, čepse i kacigu po želji. 

Još nema recenzija!

Napišite recenziju za “Jahanje konja na Kupresu”

Poželjno bi bilo da se jaši za vrijeme suha i sunčana vremena, no prema vašim željama ako nemate druge opcije osim da se po kiši jaše neće biti nikakvih problema. Jahanje se obustavlja jedino u slučaju jačeg grmljavinskog nevremena. U svakom slučaju jahanje se prilagođava vremenskim uvjetima.

Po želji jer se jaši na osobnu odgovornost.

Trenutno na raspolaganju imamo 14 konja.

Da, naravno! Ture za početnike su prilagođene sposobnostima jahača.

Maksimalna težina jahača je 90 kilograma za terensko jahanje, dok za početnike, s obzirom da se rade kratke šetnje i jahanje u koralu, može biti malo veća.

Pričamo engleski, njemački i francuski jezik.