• Pregled
 • Odaberi datum
 • U cijenu osigurano
 • Ponesite sa sobom
 • Recenzije drugih
 • Pitanja i odgovori

Kupres MTB Trails nudi vrhunsku uslugu onima koji žele iskusiti nešto novo i uživati ​​u netaknutoj prirodi Kupresa s određenom dozom adrenalina! Široki izbor staza za sve kategorije i vještine vozača će vas vjerujemo oduševiti.

U funkciji je trenutno deset (10) staza all-mountain i enduro tipa. Staze su posebno dizajnirane sa različitom tehničkom težinom za iskusne ili za manje iskusne vozače. Prava avantura za sve vas koji tražite nešto novo!

Prijevoz je osiguran shuttle servisom odnosno vozilom koje vas vozi na vrh planine Stožer na visinu od 1760 metara nad morem s koje se spuštate jednom od staza na 1200 metara na razinu na kojoj je grad Kupresa. Više informacija možete pronaći unutar Pitanja i Odgovori.

U slučaju da taj dan kada nas odlučite posjetiti bude radila žičara koristit ćemo se njome za popeti na vrh bez ikakvih dodatnih troškova.

 • Naziv određivanja cijena
  Početak
  Kraj
  Grupa (min-max)
  Cjenik
   
 • Naziv određivanja cijena Cijena po osobi (min. 2)
  Početak
  Kraj
  2 - 3 dalje od mene
   
  Dostupna sjedala: 3

  Cijena po osobi (min. 2 osobe) ( 2 - 3 dalje od mene ) 50.00 KM 0.00 KM /Osoba

  - +

Ako nemate svoju opremu, za vas smo osigurali:

 • profesionalno biciklo za ovaj tip vožnji (najam – 25,00KM)
 • kaciga i druga prateća zaštitna oprema (rukavice, štitnici)
 • shuttle servis (prijevoz na vrh planine)
 • iskusan vodič i oprezan vozač terenskog vozila
 • preko deset staza svih razina, od početnika do experta
 • pričamo engleski i njemački jezik

Molimo vas da ponesete sa sobom bocu vode i neke energetske preparate.

 1. :

  Odlicna destinacija za enduro biking. Odlicni trailovi do kojih se moze doci liftom, shuttlom ili guranjem ;)…
  Miro je odlican domacin za smjestaj i vodic za trailove, takodjer vrlo susretljiv i flexibilan.. Na kraju uzbudljivog biking dana nas je iznenadio sa odlicnim osvjezenjem – kupanjem na prirodnom jezeru(Kukavicko jezero) čiji prizori su bili nezaboravni. Topla preporuka…

Dodaj recenziju

U prosjeku svaka tura ovisi od pojedinca i njegove fizičke spreme, ali ako ćemo govoriti o brojkama, onda nekih 5 - 6 sati. Nekada više, a nekada manje.

Ovisno o kojoj stazi je riječ, uglavnom su u dužini od oko jednog do tri kilometra.

Najbolje bi bilo da dođete do našeg ureda čiju ćemo vam lokaciju poslati onog trenutka kada dogovorimo vaš dolazak.

U pravilu nema ograničenja, no s obzirom da većina vas dolazi bez svoje opreme ograničeni smo na 3 osobe s obzirom da toliko imamo bicikala. No u slučaju da vi i vaši prijatelji imate potrebnu opremu i bicikla onda grupa nema ograničenja. Slobodno nam se javite, bit će nam zadovoljstvo ugostiti sve vas!

Postoji i ona radi, ali uglavnom vikendima. U slučaju da taj dan kada nas odlučite posjetiti bude žičara radila koristit ćemo se njome za popeti na vrh bez dodatnih troškova.

Ne! Prije svake ture utvrdi se vaše dosadašnje iskustvo s biciklima i vožnjama po ovom tipu terena nakon čega se kreće postepeno od najlakših staza prema onim naprednijim. No ništa se ne brinite, naše kočnice su sigurne.

Shuttle servis označava prijevoz putnika terenskim vozilom s nosačem za bicikla do na vrh brda, tj. polazišne stanice.

Neko okvirno vrijeme za start je oko 10.00 sati.

U normalnim uvjetima i sa iskusnom ekipom koja dobro vlada ovim stazama potrebno je nekih 10 minuta, dok za početnike i one koje je možda malo strah potrebno je koliko god treba! Bitno je da nemamo ograničenje po tom pitanju. Kada se spustimo - spustimo. :)

Minimalan broj za jednodnevne vožnje su dvije(2) osobe.

Poželjno bi bilo da se vozi za vrijeme suha i sunčana vremena, no prema vašim željama ako nemate druge opcije osim da se po kiši vozimo neće biti nikakvih problema.