Kuća za odmor ANA

Kuća za odmor ANA useljena 2020. godine, nalazi se u mirnom dijelu Kupresa, u selu Odžak, na nadmorskoj visini od preko 1200 m podno planine Stožer, udaljena svega 850 metara od centra grada. U neposrednoj blizini kuće nalaze se skijališta: SKI IVAN (50 m) i SKI KRALJICA (300 m), a ADRIA SKI udaljena je cca 10 km od same kuće.

 

U prizemlju kuće nalazi se kuhinja i blagovaonica, dnevni boravak s kutom i velikim TV-om, toaletom i kupatilom, pred ulazom u kuću i malom ostavom. Na katu kuće nalaze se 3 dvokrevetne sobe, kupatilo s toaletom, te balkon preko cijele kuće s kojega se pruža prekrasan pogled na Kuprešku visoravan. Kuća je kompletno opremljena s novim namještajem i svim potrebnim kućanskim aparatima. Objekt nudi besplatan WiFi. Vlasnicima automobila na raspolaganju je besplatno privatno parkiralište za 4-5 automobila. Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak. Dostupno je i spremište za skije i ostalu dodatnu opremu.

 

Kuća za odmor „ANA“ namijenjena je osobama koje cijene i vole prirodu i mir, uživaju u njenim čarolijama, vole boraviti na otvorenom, vole se opuštati na čistom i svježem zraku, uživaju u planinarenju, uživaju u šetnjama, skijanju, sanjkanju i sl. Uz samu kuću nalazi se planinski potočić. Tko želi pobjeći od gužvi i gradske vreve na osamu u prirodu, okrenuti leđa stresu i užurbanom načinu života, kuća za odmor „ANA“ je pravo mjesto za njega.

Pogodnosti

Kako do nas?

Follow Us