Overview

Na našem seoskom gospodarstvu u srcu Visoravni, na vrhu brežuljka, mogu se pronaći dvije tople kućice i brvnara okružene hladom srebrno-krakih breza.

Svjetlucavi tok potoka koji je okrunio naš mali raj vodi pogled prema sjenama istočnih, zimzelenih šuma. Njihove grane zimi spavaju pod kristalnim prekrivačima snijega, dok su blagi, južni obronci trava i pašnjaka ljeti izgubljeni pod beskrajem cvijeća. Pod tim nebeskim krilima s mnogo ljubavi i truda brinemo o našim konjima, kozama, kokama, macama, psima…

Našim gostima nudimo autentičan doživljaj prirode na Visoravni, udoban smještaj, domaću hranu i niz aktivnosti s naglaskom na jahanje.

Quick Info

  • Info Naše preporuke
  • Max. kilaža 90 kg
BOOK NOW

Jahanje:

Već nekoliko godina organiziramo terenska jahanja za iskusne jahače. Ploveći na leđima konja doživite bajkovite boje i mirise snježnih šuma i cvjetnih polja. Oni željni adrenalina mogu osjetiti vjetar u kosi galopirajući otvorenim ravnicama i proplancima. Nismo zaboravili ni početnike, za koje organiziramo jednako zanimljive, lagane šetnje.


Napomena: boravak gostiju na imanju i samo jahanje je na osobnu odgovornost! Za jahanje je potrebna prethodna najava (minimalno dan ranije). Gostima koji dođu nenajavljeni ne možemo zajamčiti naše usluge.

Smještaj:

Na raspolaganju su dvije kućice, svaka ima dvije dvokrevetne i jednu jednokrevetnu sobu, mini kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i predsoblje. Ukupna veličina kućice je cca 70m2. Grijanje – peć na drva. Dodatno gosti mogu koristiti „veliku brvnaru“ sa roštiljem i ognjištem.


NAPOMENA: NE PRIPREMAMO OBROKE ZA MANJE OD 4 OSOBE! U tom slučaju gosti mogu sami pripremati obroke ili posjetiti obližnje restorane udaljene cca. 3km od farme.

Kako nas možete kontaktirati?

Pogodnosti

Kako do nas?

Više aktivnosti