MTB vožnje na Kupresu planinom Stožer

Kupres MTB Trails nudi vrhunsku uslugu onima koji žele iskusiti nešto novo i uživati ​​u netaknutoj prirodi Kupresa s određenom dozom adrenalina! Široki izbor staza za sve kategorije i vještine vozača će vas vjerujemo oduševiti.

 

U funkciji je trenutno deset (10) staza all-mountain i enduro tipa. Staze su posebno dizajnirane sa različitom tehničkom težinom za iskusne ili za manje iskusne vozače. Prava avantura za sve vas koji tražite nešto novo!

Prijevoz je osiguran shuttle servisom odnosno vozilom koje vas vozi na vrh planine Stožer na visinu od 1760 metara nad morem s koje se spuštate jednom od staza na 1200 metara na razinu na kojoj je grad Kupresa. Više informacija možete pronaći unutar Pitanja i Odgovori.

 

  • Ukoliko nemate svoj bicikl možete isto iznajmiti kod nas po posebnoj cijeni od 25,00KM uz svu prateću opremu.

U slučaju da taj dan kada nas odlučite posjetiti bude radila žičara koristit ćemo se njome za popeti na vrh bez ikakvih dodatnih troškova.

Ovisno o kojoj stazi je riječ, uglavnom su u dužini od oko jednog do tri kilometra.

 

U prosjeku svaka tura ovisi od pojedinca i njegove fizičke spreme, ali ako ćemo govoriti o brojkama, onda nekih 3 – 4 sata. Nekada i više, a nekada manje.

 

Postoji i ona radi, ali uglavnom vikendima. U slučaju da taj dan kada nas odlučite posjetiti bude žičara radila koristit ćemo se njome za popeti na vrh bez dodatnih troškova.

 

U normalnim uvjetima i sa iskusnom ekipom koja dobro vlada ovim stazama potrebno je nekih 10 minuta, dok za početnike i one koje je možda malo strah potrebno je koliko god treba! Bitno je da nemamo ograničenje po tom pitanju. Kada se spustimo – spustimo. 🙂

 

Shuttle servis označava prijevoz putnika terenskim vozilom s nosačem za bicikla do na vrh brda, tj. polazišne stanice.

 

Minimalan broj za jednodnevne vožnje su dvije(2) osobe.

 

Pogledajte cijelu ponudu klikom na gumb ispod.

U cijenu osigurano

Gdje se nalazimo?

Potražite dodatnu aktivnost
za vrijeme boravka